Home » wie ben ik

WIE BEN IK 

Zal me even voorstellen !

Ik ben Gerdi Bloemendaal,55 lentes jong en getrouwd met Erik en samen hebben we twee kinderen.

Onze dochter en zoon wonen al zelfstandig ,samen met hun partners.

Wij wonen in het mooie Gelderland in het plaatsje Wehl.

Vlak bij Doetinchem.

Hier hebben we een verbouwde boerderij en wonen er nu 29 jaar.

Samen met onze dieren hopen  wij hier nog jaren van genieten .

 

 

Zelf ben ik een super enthousiaste fm gebruiker sterker nog echt van winkel verandert ,en vindt dat iedereen wel minimaal enkele producten van Federico Mahora in huis moet hebben staan,de producten zijn gewoon lekker goedkoop,en van goede kwaliteit .

 

Graag wil ik vertellen waarom  werken met fm zo leuk is.

Ten eerste omdat het veel vrijheid geeft ,voor mij heel belangrijk om dat ik na een vervelende periode iets voor mij zelf wilde en ik merkte dat ik hier veel plezier aan beleef!

En deze vrijheid om mij te ontwikkelen en die ook kreeg van mijn man ,en van mijn kinderen !

Ik ben echt helemaal onderaan begonnen ,dat wil zeggen dat ik nog geen pc kon aanzetten .

Nu kan ik er aardig mee uit de voeten en ben veel op fb te vinden .

Ook heb ik door samen te werken met fm  al veel dingen overwonnen ,van niet de snelweg op durven tot aan spreken voor  enkele mensen  al is dit laatste nog steeds lastig voor me ,maar ook dat zal wel goed komen .

Een filmster ga ik nooit worden ,want dan blokkeer ik echt enorm en af en toe een schrijf fout zul je hier  zeker ook vinden ,maar ik ben zoals ik ben .

En daar ga ik niets aan veranderen en dat is juist zo fijn met deze bij(baan) je kunt er je eigen draai aan geven en je zelf blijven .

Dat kun je vast nog wel eens terug vinden op mijn site !

Maar wat doe ik dit graag, en wil dan ook voor veel mensen een voorbeeld zijn om toch voor met fm te gaan .

Ik weet nog goed in 2009 toen ik voor het eerste kennis maakte met de geuren van fm ,helemaal blij werd ik er van en meteen  kocht ik er vier ..nr 5,nr 12,nr32,nr101 voor nog geen €57,20....daar kun je nu amper een goede geur voor kopen in de winkel.

Erna mijn sponsor (nu Marleen )vroeg mij of zij bij mij thuis een party mocht verzorgen en ja zo gebeurde het en begin mei kwam zij bij ons en vroeg mij of ik zelf geen inkoop klant wilde worden en natuurlijk zij ik meteen ja !

Want dan had ik de producten voor inkoop prijs !

En toen ben ik distributeur geworden (of gewoon voordeel inkoopklant ).

Wat veel mensen niet weten is dat je verder geen verplichtingen hebt bij  fm .

Het MLM waar iedereen zo sceptisch over is ,vind ik echt pure onzin en ik had er zelf nog nooit van gehoord dus maakte mij er ook niet druk om ,kom hier later nog op terug.

Je hoeft er niets mee te doen omdat je gewoon zelf alleen gebruik kan maken van de hele webshop met meer dan 1300 producten .

Bij Federico Mahora wordt je gewoon een klant die kan kopen  tegen inkoop prijzen (je hebt gewoon je eigen online webshop) 

Ik ben al meer dan 9jaar enthousiaste gebruiker van de producten en gebruik dan ook alles wat fm heeft in hun gamma en wat ik eerder elders kocht,dit bespaart mij al veel geld.

Ook hoeft je hier niet te verkopen of moet je maandelijks afnemen .

En omdat ik er nu wel mijn werk van heb gemaakt ,wat door de meesten niet als (echte)baan wordt gezien ben ik inmiddels wel eigen baas met al een aardige organisatie ,veel  vrijheid ,werk met top producten en gebruik ze ook lekker zelf ,help nieuwe en bestaande  members met opstarten van fm  en heb daardoor veel nieuwe mensen leren kennen en fijne vrienden er bij gekregen .

Alle dagen is voor mijn een feestje als het om het bezig zijn met fm activiteiten gaat,en ik leer iedere dag weer dingen erbij !

Ik ben super blij dat het mij door erna is aangeboden,en wil nu zelf ook andere mensen de zelfde kans geven . 

Geurige Groetjes Gerdi.